به گزارش یزدفردا؛ محمدعلی طالبی شامگاه شنبه ۵ مهر ماه در نشست ارائه طرح کلیات طرح جامع گردشگری کرمان توسط پیروز ارجمند عنوان کرد: در برنامه تحرکبخشی به توسعه استان "کرمان برفراز" چند راهبرد برای توسعه گردشگری استان از جمله تدوین برنامه لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵ مورد توجه قرار گرفت.
وی ادامه داد: در همین راستا سند جامع گردشگری کرمان باید به عنوان مبنای کار و فعالیت برای آینده گردشگری استان مدنظر قرار گیرد و ایرادات و اشکالات آن برطرف شود.
استاندار کرمان عنوان کرد: با هماهنگی میراث فرهنگی، راهبردهای اولویتدار استان از جمله فعالیتهای کویرنوردی، فعالسازی پروازها، برگزاری رویدادها و غیره در سند تکمیل شود.
طالبی، برگزاری رویدادهای شهرستانی با توجه به ظرفیتهای موجود را در توسعه گردشگری استان حائز اهمیت دانست و گفت: تقویم گردشگری استان برای سالهای آتی باید مشخص و منتشر شود.
در سند جامع گردشگری کرمان، ایجاد پهنههای فرهنگی، بوتیک هتلهای موضوعی، رویدادها، احیا و فعالسازی بازار تاریخی و کاروانسراها، برندسازی و غیره لحاظ شده است.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 29,سپتامبر,2025